1980年 長崎県壱岐島生まれ。
高校卒業後、福岡にて和食を経験、23歳の時に上京、レストランオオハラ、ブルギニヨン、ボンシュマン、カンテサンスにてフランス料理の修行を重ね、名だたる有名シェフから薫陶を受ける。レストランサクラ料理長、都ホテル博多総料理長を経験し、『彼は誰』のシェフを務める。
「都市で働く中で自ずと気づいた壱岐島の資源や食材の上質さ。20年間で培った技術を生かし、壱岐島の食の魅力を広く伝え、このレストランが島の次の世代に希望を与えられるよう努めていきます」
Born in 1980 in Iki Island, Nagasaki Prefecture.
After graduating from high school, he experienced Japanese cuisine in Fukuoka. At the age of 23, he moved to Tokyo and trained in French cuisine at Restaurant OHARA, Bourguignon, Bonchemin, and Cantessence, where he was trained by famous chefs. He has worked as Chef de Cuisine at Restaurant Sakura, Executive Chef at Miyako Hotel Hakata, and Chef de Cuisine at “kawatare”
He is now the chef of “kawatare”, a restaurant in Hakata, Tokyo, where he has worked as the head chef and the chef de cuisine of the Iki Island.