MENU CLOSE

2-4 Ashibeura Ashibecho, Iki-shi,
Nagasaki, 811-5316

©KAWATARE All Rights Reserved.

Restaurant

レストランのみのご利用も可能。 壱岐島を感じることができる 特別なコース料理をお楽しみください。

ゆっくり落ち着いてお食事を召し上がりいただけるようレストランは完全予約制です。 金曜日・土曜日は夕暮れに染まる空を望みながら頂く夜のコースを、
日曜日・月曜日は鮮やかな海の光を感じながら頂く昼のコースをご準備します。
昼夜どちらも同じ内容のコース料理をご提供します。レストランのみのご利用も可能なので、日帰りでもお越し頂けます。

Restaurant only is also available. Enjoy a special course meal that allows you to feel Iki Island.

The restaurant is available by reservation only, so that you can enjoy your meal in a relaxed atmosphere. On Fridays and Saturdays, you can enjoy the evening course while viewing the sky at dusk,
On Sundays and Mondays, you can enjoy the daytime course while feeling the bright light of the sea. The same course menu will be served both day and night. The restaurant is also available for day-trippers.

/Chef

Shintaro Tsuji

1980年 長崎県壱岐島生まれ。
高校卒業後、福岡にて和食を経験、23歳の時に上京、レストランオオハラ、ブルギニヨン、ボンシュマン、カンテサンスにてフランス料理の修行を重ね、名だたる有名シェフから薫陶を受ける。レストランサクラ料理長、都ホテル博多総料理長を経験し、『彼は誰』のシェフを務める。

「都市で働く中で自ずと気づいた壱岐島の資源や食材の上質さ。20年間で培った技術を生かし、壱岐島の食の魅力を広く伝え、このレストランが島の次の世代に希望を与えられるよう努めていきます」

Born in 1980 in Iki Island, Nagasaki Prefecture.
After graduating from high school, he experienced Japanese cuisine in Fukuoka. At the age of 23, he moved to Tokyo and trained in French cuisine at Restaurant OHARA, Bourguignon, Bonchemin, and Cantessence, where he was trained by famous chefs. He has worked as Chef de Cuisine at Restaurant Sakura, Executive Chef at Miyako Hotel Hakata, and Chef de Cuisine at “kawatare”

He is now the chef of “kawatare”, a restaurant in Hakata, Tokyo, where he has worked as the head chef and the chef de cuisine of the Iki Island.

/Outline

カウンター席(7席)
大きな1枚板のカウンターテーブルで海を眺めながらゆったりとお食事いただけます。
大切な人と、またはおひとり様でも、ライブ感のある空間をお楽しみください。

個室(4~8名様)
ご希望があれば個室もご利用いただけます。お祝いごとや、ご家族の集まりなどにプライベートを確保された空間をご提供します。

貸切(8~15名程度)
貸し切りのご利用も承ります。歓送迎会や会社の食事会、パーティーの会場をお探しの際もぜひレストラン『彼は誰』をご利用ください。
お客様の用途に合わせてご相談に応じさせていただきます。お気軽にご相談ください。

営業時間:
金曜日・土曜日 夜のおまかせコース18時30分開始
    日曜日・月曜日 昼のおまかせコース13時開始

料金:お1人様16,500円(税込・サービス料込)
※お子さまのご利用は10歳以上で大人の方と同じコース料理が可能な場合のみご利用いただけます(料金は同一となります)

Counter seats (7 seats)
Dine in comfort at the large one-panel counter table while enjoying a view of the ocean. Enjoy the live atmosphere with your loved ones or by yourself.

Private room (4-8 persons)
Private rooms are available upon request. We offer a private space for celebrations and family gatherings.

Private parties (8-15 persons)
We are also available for private parties. Please use our restaurant “He is Who” when you are looking for a venue for a welcome and send-off party, company dinner party, or party. We will be happy to consult with you about your needs. Please feel free to contact us.

Business hours: Friday and Saturday, night Chef's Choice starts at 6:30 p.m.
    Sunday and Monday: Lunch Chef's Choice starts at 1:00 p.m.

Price: 16,500 yen per person (including tax and service charge)
*Children are only allowed to use the restaurant if they are 10 years old or older and can enjoy the same course meal as an adult (the price will be the same).